Om oss

Märtha Louise er ekte hesteentusiast med lang fartstid innen hestesporten, både som aktiv utøver på landslaget og som ponni mamma. Geir derimot er et et skudd fra sidelinja med bakgrunn fra management og sykkelsport. Som aktive innen hestesporten har vi oppdaget at det ikke har vært produkter med fokus på miljøet rundt hest og husdyr. Da vi fikk en forespørsel om å være med å utvikle en serie med miljøvennlige produkter med fokus på bevaring av stallområder, fjøs, bygningsmasse og utemiljø, var vi ikke sene å be. Vi mener at det å ha fokus på dyrevelferd og miljøet dyrene oppholder seg i er veldig viktig. I tillegg har vi utviklet en serie med produkter som omhandler vask og impregnering av tekstiler, som fritidsklær, arbeidstøy, hestedekken o.l. Et annet meget nyttig produkt vi har lansert er H360 ViroBakt. Dette er et produkt som tar knekken på virus, bakterier, sopp, alger o.l. Gå inn på hvert enkelt produkt og les mer om egenskaper og bruksområder. Vi har også  laget noen  videoer som viser produktene i bruk.

MÄRTHA LOUISE - Partner
Märtha Louise har ridd siden hun var åtte år, og var deltagende på landslaget i perioden 1997-2000. Etter en lengre pause er hun nå tilbake for fullt i sporten med egen hest, som hestemamma og gleder seg til å spre hesteglede til alle værende og kommende hestefrelste.

GEIR KAMSVÅG - Daglig leder
Geir er hestepappa og ikke minst gift med en ekte hestedame. Han har mangeårig bakgrunn fra internasjonalt forretningsliv, event- og sykkelsport, og er i det hele tatt den som stiller alle de lure spørsmålene om og rundt hest.